Zanddoek: Oranje

Peter Arjans - 11 mei 2021
Lees verder
Super fijn en handig zandkleed. De omschrijving en de foto’s kloppen 100%. Wij gaan nooit meer naar het strand zonder!
Joke Post - 22 mei 2021
Lees verder
Het is zo’n fijn kleed. Het is het geld meer dan waard. Goede kwaliteit. Niet elke keer je kleed of je handdoek uit hoeven te schudden.
Maarten Weijland - 27 mei 2021
Lees verder
Heel handig en stevig kleed. Het werkt echt en is ook goed te gebruiken als picknick of speelkleed. Je kunt het klein opvouwen en goed meenemen. We zijn er blij mee.
Lola driebergen - 29 mei 2021
Lees verder
De Zanddoek is multifunctioneel gaf het aan mijn sportieve kinderen die yoga doen op het strand en voor mijn kinderen met hun kleintjes voor strand en vakantie. Heel blij allemaal
Yasmin Klost - 14 juni 2021
Lees verder
De Zanddoek werkt! Wel wat extra sjouwwerk, maar dat is het meer dan waard. Veel minder zand op de handdoek.

Veel gestelde vragen

De Zanddoek is jouw hulpje op het strand, de camping of bij het picknicken. Het voorkomt dat zand of andere kleine stoffen blijven liggen op het laken.

Het zandvrij strandlaken is gemaakt van duurzaam polyester materiaal dat je droog houdt op nat gras of natte stoelen, bijvoorbeeld in het stadion. Het is gemaakt van zeer duurzaam materiaal.

Onze Zanddoeken zijn geschikt voor 2 tot 3 personen. Afhankelijk van welke maat je neemt en welke maat je mee neemt ;)

Ja! Je kunt hem afspoelen met een tuinslang of hogedrukspuit. Het is ten zeerste afgeraden om de Zanddoek in de wasmachine te stoppen. Dit komt door de metalen ringen aan elke zijde.

X

Zanddoeken

Accessoires

Uitleg